In curand la Editura RAO!

by - februarie 05, 2016

Julep Dupree minte foarte des. Nu se bazează pe banii primiţi de la tatăl său, un găinar care a trimis-o la liceu pentru a o introduce în lumea bună. Nu. Julep se descurcă singură, ţepuindu-şi colegii şi încercând, pe cât posibil, să ia note cât mai bune. Într-o zi, tatăl ei dispare, iar tânăra îşi vede distruse planurile de a studia la Universitatea Yale. Singura soluţie este să pornească în căutarea tatălui său, cu ajutorul colegilor - Tyler Richland, un Făt-Frumos al liceului St. Agatha, şi Sam, un hacker priceput la toate. Astfel, cei trei se vor trezi prinşi într-un adevărat labirint al minciunilor, ameninţaţi din toate părţile de asasini plătiţi, personaje dubioase şi secrete de familie.


Când un convoi militar se opreşte pentru a căuta în teren posibile bombe, rămâi în vehicul şi verifici cinci metri în fiecare direcţie. După ce zona e asigurată, ieşi din vehicul şi verifici încă douăzeci şi cinci de metri. Cinciurile şi douăzeci şi cinciurile marchează viaţa puşcaşilor marini din plutonul care repară drumurile în timpul războiului din Irak, pentru a asigura trecerea în siguranţă a civililor şi a personalului militar. La întoarcerea acasă, locotenentul Donovan, doctorul Pleasant şi interpretul irakian Kateb îşi caută locul într-o lume care nu mai ştie cine sunt.

You May Also Like

21 comments

  1. Aww...sunt sigura ca prima mi-ar placea mult, intrucat ma dau in vant dupa povestile cu adolescenti si daca are si mister, cu atat mai bine!
    A doua..ei bine m-a facut sa imi amintesc putin de Al cincilea val, deoarece suna cam apocaliptic, oarecum :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da este, al cincilea val e foarte apocaliptic recomand ..

      Ștergere
    2. Omg! Credeam ca sunt singura care atunci cand a vazut coperta de la 5uri si 25uri, i a venit in minte Al cincilea val. Creepy. :))

      Ștergere
    3. :)) Am citit de curand Al cincilea val si mi s-a parut o carte destul de buna!Sunt nerabdatoare sa vad filmul si sa citesc si al doilea volum, of course <3

      Ștergere
    4. Si eu trebuie sa primesc cartea zilele astea si chiar sunt nerabdatoare sa o citesc, pentru ca mai apoi sa vizionez si filmul, pe care il aman de ceva timp. Sper sa nu ma dezamageasca.

      Ștergere
  2. Editura RAO a adus in ultima perioada foate multe carti bune! Descrierile par atragatoare :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Prima carte nu este neapărat genul meu, a două suna destul de bine. Pot spune ca nu am mai citit demult cărți de la RAO.

    RăspundețiȘtergere
  4. Prima carte pare una destul de buna mai ales ca e cu adolescenti ,actiune ,combinata poate şi cu romanţă.De.abia astept să o citesc <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Cartea Crede-ma, te mint suna bine, pare plina de secrete si actiune buna.

    RăspundețiȘtergere
  6. Crede-ma te mint o vreau....are un titlu interesant si abia astept sa citesc cartea...
    Al cincilea val am vazut filmul dar as vrea sa citesc si cartea .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu prefer sa citesc cartea Al cincilea val iar apoi sa vad si filmul. Cu siguranta daca as vedea intai filmul, nu as mai citi cartea. :))

      Ștergere
  7. Hmm amandoua par foarte interesante :> "Crede-ma, te mint" suna totusi mult mai tentant din punctul meu de vedere :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Intr-un timp editura Rao era preferata mea, probabil datorita seriei "Fratia pantalonilor" mi-a ajuns la inima insa in ultima vreme nu am mai citit nimic de la ei desi vad ca au o activitate neincetata si totusi daca as avea ocazia as citi cu placere aceste carti.

    RăspundețiȘtergere
  9. Crede-ma, te mint sună grozav. Mă atrage genul ăsta de carte în care personajul principal pleacă la drum să caute ceva sau pe cineva. ♥

    RăspundețiȘtergere
  10. Prima carte sincer nu mă atrage, dar a doua pare pur şi simplu genială. îmi plac cărţile care se învârt în jurul războiului, mai ales asupra celui din Afganistan, Iran, Irak sau alte ţări musulmane. Chiar acum citesc ''Şi munţii au ecou'' de Khaled Hosseini. Îţi recomand cam tot ce scrie el, dacă eşti interesată de războaie şi poveşti triste.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pe prima imi doresc si eu tare mult sa o citesc. Coperta imi place, titlul ma intriga. Mai urmeaza sa vedem cum e continutul.

    RăspundețiȘtergere
  12. Crede-ma,te mint ! îmi aduce aminte de Orașe de hârtie de John Green,care mi-a plăcut foarte mult. Mi-aș plăcea sa-i dau o șansă pe viitor. Am citit Al cincilea val și Marea nesfârșită au fost foarte frumoase,mi-a plăcut stilul lui Rick Yancey și tema pe care a abordat-o. Poate voi citi și cartea lui Michael Pitre,dar nu cred ca va fi intr-un viitor apropiat.

    RăspundețiȘtergere
  13. "Crede-mă, te mint!" sună atât de bine! Cât despre cealaltă, nu sunt așa entuziasmată. Începusem să citesc "Al cincilea val" (că tot văd că se discută și despre această carte) și nu prea e genul meu. Aș reîncerca totuși să o citesc, poate n-aveam dispoziția necesară atunci. :D

    RăspundețiȘtergere
  14. A doua carte mi se pare interesanta, prima e simplista asa. Cand vad comentariile celorlalti ma simt batrana ca gandesc asa :D

    RăspundețiȘtergere