10 lucruri fascinante despre "Lupul de pe Wall Street"

by - februarie 17, 2014


Pentru scenele cu cocaină, actorii au tras pe nas pastile sfărâmate de vitamina B.



Bătăile în piept şi cântatul lui Matthew McConaughey sunt de fapt ritualul său de încălzire pe care-l repetă de fiecare dată înainte să joace un rol. Când Leonardo DiCaprio l-a văzut, l-a încurajat să-l includă în scenă.


Margot Robbie l-a plesnit pe Leonardo din greşeală mai tare decât ar fi vrut în timpul unei scene. S-a lăsat dusă de moment, i-a dat o palmă şi a spus “Fuck you!”. Pentru un moment, pe platou a fost linişte, după care toată lumea a izbucnit în râs, Actriţa i-a cerut scuze lui Leo, însă acesta a fost impresionat de curajul ei şi i-a cerut să-l lovească din nou.

În timpul scenei sărutului dintre Leonardo DiCaprio şi Joanna Lumley, Leo era atât de nervos încât a trebuit să filmeze scena de 27 de ori.

Margot Robbie a băut trei shot-uri de tequila înainte să filmeze scena semi-nudă cu Leonardo DiCaprio.

Jordan Belfort cel real are un rol scurt în scena finală a filmului. Belfort ţine acum discursuri motivaţionale, iar în trecut a petrecut 22 de luni în închisoare pentru fraudă.

Jordan Belfort l-a ajutat pe DiCaprio când a venit vorba ca actorul să-i studieze comportamentul.

DiCaprio a fost obsedat să-l interpreteze pe Jordan Belfort de când a citit cartea, în 2007, şi a fost hotărât să transforme povestea lui Belfort în film. Actorul a fost impresionat de de modul onest în care acesta a descris experienţele trăite.

Scena de dans a lui DiCaprio a fost făcută pe moment, însă când a fost întrebat de MTV de mişcările lui de dans, a spus următoarele: “Erau în cutia mea de ‘ustensile’. Nu le-am mai scos la lumină de câteva decenii, dar erau acolo, în stare latentă.”

A fost ideea lui DiCaprio să deschidă uşa maşinii cu piciorul. Leo s-a rănit la spate în timpul scenei, asa că a putut filma scena doar o dată.


You May Also Like

0 comments