In curand la Editura LEDA!

by - februarie 10, 2014

Amor la Paris

Se iau:

● Parisul, adică Oraşul Iubirii

● Multă, multă ciocolată

● Un francez sexy (dar, de fapt, el este ingredientul principal)

Se amestecă bine şi se obţine o poveste romantică, plasată în cel mai romantic oraş din lume.


Toată viaţa, Charlotte Summers a visat două lucruri: să se mute la Paris şi să aibă alături un partener loial şi iubitor. În sfârşit, se pare că visurile ei devin realitate: e logodită cu Jeff Dillon, un avocat sexy şi de succes din Washington, şi cei doi se pregătesc să se mute la Paris, unde Charlotte va studia la Sorbona. Viaţa pare PERFECTĂ, nu-i aşa?

Dar cu două zile înainte de plecare, Charlotte descoperă că Jeff o înşală de luni de zile şi chiar are de gând să-şi continue viaţa „dublă” odată ajuns la Paris!

Iată cum, într-o clipă, minunatul Jeff se dovedeşte a fi ticălosul de Jeff! Iar Charlotte, cu biletul de avion şi scrisoarea de acceptare de la Sorbona în buzunar, cu 15 000 de dolari în cont şi o inimă frântă, pleacă singură la Paris. Şi acolo, dulcea şi cumintea Charlotte devine aventuroasa şi petrecăreaţa Charlotte, care se hotărăşte să scrie un blog pentru a-şi împărtăşi gândurile tuturor femeilor din lume înşelate de iubiţii lor şi în care îşi stabileşte REGULILE ─ cum să se poarte ca un bărbat în Oraşul Iubirii.

Dar soarta are propriile ei planuri cu Charlotte. Şi în vreme ce ea încearcă să-şi vindece inima rănită cunoscând o lume nouă şi distrându-se, un Francez Sexy Pe Jumătate Dezbrăcat o va ajuta să descopere dragostea adevărată.

Aşadar, instalaţi-vă într-un fotoliu confortabil, luaţi nişte ciocolată şi bucuraţi-vă de o poveste romantică delicioasă.


You May Also Like

0 comments