Coming Soon...

by - februarie 18, 2014

  The Book Thief
Ecranizarea unui roman de mare succes, HOŢUL DE CĂRŢI spune povestea dătătoare de inspiraţie a unei fete pline de viaţă şi curajoase, pe nume Liesel, care transformă vieţile tuturor celor din jurul ei când este trimisă să locuiască la o familie adoptivă, în Germania celui de-al Doilea Război Mondial.

Pentru Liesel, puterea cuvintelor şi a imaginaţiei devine un mijloc de a evada din vâltoarea evenimentelor de care sunt înghiţiţi ea şi toţi oamenii pe care îi cunoaşte şi pe care îi iubeşte, ba chiar un mijloc de a găsi bucurie. Ea este inima şi sufletul poveştii din HOŢUL DE CĂRŢI

De altfel, inima şi sufletul, precum şi triumful şi perseverenţa, sunt motoarele filmului, care este bogat în teme şi personaje în care se va regăsi fiecare generaţie. O ilustrare emoţionantă a capacităţii spiritului uman de a face faţă vicisitudinilor, această poveste optimistă înfăţişează contrastul dintre inocenţă (întruchipată de Liesel) şi tirania omniprezentă care a marcat epoca respectivă şi patria ei.

Premiera RO: 28.2.2014





That Awkward Moment
Jason (Zac Efron) şi Daniel (Miles Teller) se află la New Zork City, unde duc o viaţă uşoară de burlaci, atunci când cel mai bun prieten al lor, Mikey (Michael B. Jordan) află că soţia lui vrea să divorţeze. Pentru a-l susţine moral, cei trei vechi prieteni jură că nu se vor mai implica sentimental niciodată şi că vor rămâne împreună, dar burlaci. Planurile lor însă sunt aruncate în aer când Mikey începe pe nepusă masă să se întâlnească cu “fosta”, iar Jason şi Daniel se îndrăgostesc subit. În curând, fiecare dintre ei ajunge la punctul crucial, în care survine “aşadar…” , cuvântul cel mai temut din limba engleză.

Premiera RO: 28.2.2014






Brick Mansions
Filmul de acţiune al lui Camille Delamarre este ultimul proiect cinematografic finalizat de Paul Walker înainte de moartea sa prematură într-un accident de maşină. Starul francizei Furios şi iute interpretează un poliţist sub acoperire a cărui misiune este să aducă în faţa justiţiei un gangster deosebit de periculos. În arsenalul acestuia se află o bombă atot-distrugătoare. Pentru a izbândi, eroul trebuie să se infiltreze în grupul gangsterului, într-un joc pe muchie de cuţit.

Premiera RO: 25.4.2014






Noah

E o lume lipsită de speranţă. Ploile nu mai udă ţărâna cotropită de atâtea ori de hoarde barbare, iar aceasta nu mai rodeşte. Înconjurat de cruzime şi abuzuri, Noe este un om de ispravă. Luptător experimentat, mag şi vindecător, nu îşi doreşte decât să trăiască în pace alături de familia sa. Cu toate acestea, în fiecare noapte în visele sale apare un potop fără de sfârşit. Să fie semn că lumea se va sfârşi? Treptat, Noe înţelege despre Creator că are de gând să pedepsească omenirea şi să-i ucidă semenii până la unul. Doar Noe are şansa de a face viaţa să prospere pe faţa Pământului...
Premiera RO:28.03.2014



You May Also Like

0 comments