Tie-In vs. Original

by - februarie 26, 2014

Buuu yaaaa :3
Hey, ma gandeam acum ceva timp la cartile in varianta "Originala" versus cele in varianta "Tie-In".




Cred ca ati aflat deja ca Leda pregateste editie Tie-In pentru "Orasul Oaselor" si "Academia Vampirilor" si e posibil sa apara o astfel de editie si pentru "Divergent". Ei bine, ma gandeam la cartile acestea. Da, e dragut sa ai in biblioteca cartea cu coperta filmului, mai ales daca ti-a placut filmul si/sau cartea. Spre exemplu, la mine in biblioteca se gasesc in editie Tie-In primele volume din "Jurnalele lui Stefan", "Marele Gatsby", "Jurnalele Vampirilor" Intoarcerrea", "Carrie", primul volum din "Micutele Mincinoase" si... cam atat :D
Dupa cum vedeti, nu sunt o fana a editiilor Tie-In, intrucat nu le colectionez sau mi-am cumparat deja cartea inainte sa apara editia de film ("A 16-a Luna", "Orasul Oaselor", "AV", "Divergent").
Stiu ca nu prea conteaza atata timp cat ai citit cartea, si pana la urma ideea e aceesi... sau cel putin, pentru mine nu conteaza. Altii, insa, tin foarte mult la aceste editii de film si le colectioneaza sau pur si simplu vor sa aiba cartea in dublu exemplar.
Eu nu prea vad rostul! Adica da, iubesc la nebunie "Sub aceeasi stea" pe care o citesc acum, si e posibil sa apara editie Tie-In sau sa spunem ca ar aparea, dar nu prea vad rostul sa o cumpar din nou atata timp cat o am deja. Sau as face o exceptie avand in vedere ca iubesc cartea, iar filmul va fi uimitor :3 :D 
Dar doar o exceptie!




Voi cum faceti? Asteptati editiile Tie-In? Va recumparati cartile in editie de film sau va multumiti cu cele "Originale"?

P.S. Ce parere aveti de cartile astea? Au aparut din prima in editie de film :3




You May Also Like

0 comments