"MUZICA INIMII" de Jane Lovering

by - aprilie 27, 2014


"Muzica inimii este castigatoarea premiului pentru „Cea mai buna carte romantica a anului 2012“. Personajul principal al acestui roman este Jemima Hutton. Aceasta este hotarata sa inceapa o noua viata, pastrand insa secretul intunecat al unui trecut traumatizant, care a determinat-o sa isi piarda increderea in oameni si a impiedicat-o sa lase pe cineva sa ii patrunda in suflet. Porneste o mica afacere care pare a fi sortita esecului, pana cand enigmaticul Ben Davies se ofera sa-i tina in magazinul sau bijuteriile confectionate de mana. Lucrurile par sa se indrepte pe toate planurile, mai ales cand Jemima incepe sa se simta atrasa in mod inexplicabil de tanarul izolat si inabordabil."



You May Also Like

17 comments

  1. E un subiect nou, as zice eu. E publicata la vreo editura? Nu cred sa fi dat vreodata de ea. Totusi, imi place coperta. Scrisul ala e pus prea bine acolo:)) Vreau cartea asta :X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Editura Lira. Am cartea, e superba coperta. Nu m-am apucat s-o citesc inca. Ma mai holbez inca atata - cateva luni - timp la coperta si dupa poate ma apuc de ea :))
      - Diana

      Ștergere
    2. Si eu cum de nu stiam de ea? :O Abia astept sa o iau, pentru ca n-am de gand sa ma prefac ca n-am auzit-o si n-am vazut-o :)) Cred ca sar pe ea. Imi place prea mult.
      Si cum sa nu o citesti? :O Vaaai, cred ca vin si ti-o fur. Zau de nu:))

      Ștergere
    3. Pur si simplu nu am avut atunci timp de ea si am lasat-o de izbeliste prin biblioteca :)) Dar cat de curand o sa incerc sa ma apuc de ea. Am s-o las ascunsa pana atunci #evillaugh :))
      - Diana

      Ștergere
    4. Nici eu nu stiam de cartea asta! Trebuis sa mi-o cumpar. Subiectul suna interesant. :)

      Ștergere
  2. OMG, aia e o chitara? pe o coperta? :)). Vaai, o vreau! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu, e super! Chiar daca nu stiu sa cant la chitara, tot imi plac. Si nuantele acelea de pe coperta..foarte frumoasa.

      Ștergere
  3. E superba cartea asta!! Daca nu vedeam reclama la televizor in care anunta ca tre sa apara, nu cred ca as fi aflat de ea. Daca n-ati citit-o, ar trebui sa o faceti neaparat!! N-o sa regretati!! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai citit-o? Uf, îmi poți spune cam cum ți s-a părut? O vreau și eu doar că nu știu dacă merită..și aș vrea să mai aud păreri.

      Ștergere
  4. Da, am citit-o imediat cum mi-am luat-o! Mie mi-a placut foarte mult si chiar o recomand, chiar daca am avut momente cand doream sa-i dau cu ceva in cap Jemimei. :))) Ce pot sa-ti spun, fara a da prea multe spoilere, e ca Ben Davies a facut parte dintr-o trupa, va ajunge sa-si deschida un magazin de intrumente, unde Jemima isi va vinde si ea ceea ce confectioneaza. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e trista, nu? :))
      Pare destul de interesanta, dar am un talent ciudat de a alege carti triste si deja sunt intr-o stare melancolica de la Allegiant si cred ca-mi ajunge cu cartile lacrimogene pe anul acesta :)).

      Ștergere
    2. Nu prea sunt momente triste mai deloc. Deci, poti sa o citesti fara grija! ;)
      Eu inca nu m-am apucat de "Divergent", dar sper s-o fac in vara asta. :)

      Ștergere
    3. Bine atunci! De notat, la vara ( ca mai repede nu am cum...) citesc cartea asta! Cat despre Divergent sa o citesti ca e geniala si prima, si a doua ( a treia nu am citit-o, dar presimt ca va fi la fel de superba chiar daca m-am spoilarit cu finalul :(( ) . Deci da, citeste-le! :D

      Ștergere
    4. Poate o cumpar la vara, sa vad cum o sa stau cu banii.

      Ștergere
    5. Bine ca nu este trista. Pana acum am plans doar la 2 carti. Nu obisnuiesc sa fac asta, dar erau asa triste... :(

      Ștergere