O româncă este imaginea Dior

by - aprilie 29, 2014


Până acum aţi avut ocazia să citiţi câteva articole despre Andreea Diaconu, dar acum este timpul să v-o prezentăm pe Diana Moldovan, un topmodel român care a devenit imaginea casei de modă Dior, alăturându-se celebrelor ambasadoare Jennifer Lawrence, Marion Cotillard şi Natalie Portman.

Prima fotografie din campania de promovare a colecţiei de ochelari de soare MetalEye a apărut în numărul pentru luna iunie al revistei Glamour France. În acest an, Diana a mai semnat contracte cu brand-urile Giorgio Armani, Carolina Herrera şi Hermes.

You May Also Like

7 comments

  1. Româncele sunt cele mai frumoase :3 (Tumbr o zice :)) )

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca apar din ce in ce mai multe romance ca modele in strainatate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Romania se extinde:)) Pe naiba. Ar fi o veste buna, dar nu e. Ma bucur sa aud astfel de vesti, caci pana la urma, e o veste si asta. Ma bucur ca apar romani dincolo de granite. Ma bucur ca, aleluia, ne laudam cu mai mult de mici si carnati si mamaliga:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, nu e neaparat faptul ca Romania se extinde, dar oamenii lupta ca sa iasa in evidenta si ca sa avem totusi cu ce ne mandri, si uite ca avem cum ai spus si tu "altceva infara de mamaliga, carnati si mici".

      Ștergere
  4. Bravo ei!! E bine ca incepem si noi sa avem din ce in ce mai multe aparitii in strainatate. Romancele vor fi intotdeauna unele dintre cele mai frumoase femei din lume!! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate! Româncele sunt cele mai frumoase! :D

      Ștergere
    2. Asa va fi mereu si nu numai noi spunem asta, mai toata lumea afirma lucrul acesta.

      Ștergere